Klijenti o nama

 

ISKUSTVA KLIJENATA

„Od samog osnutka tvrtke Industrius d.o.o. i tijekom širenja našeg poslovanja na tržišta Europe i svijeta koristimo prevoditeljske usluge sadašnje tvrtke TRADUTTORE. Nebrojeno puta smo trebali hitne prijevode koji su bili zahtjevni, kako terminološki, tako i vremenski. Prijevode smo uvijek dobivali na vrijeme, odrađene kvalitetno i stručno. Iznimno smo zadovoljni suradnjom te smo sretni što za specijalizirane jezične usluge u tvrtki TRADUTTORE imamo kvalitetnog i pouzdanog dugogodišnjeg partnera.“

Milenka Barać, direktorica tvrtke Industrius d.o.o.

"Profesionalno odrađen posao od prvog kontakta: precizno i na vrijeme dostavljen prijevod. Unatoč zahtjevnim,stručnim i kompliciranim izrazima, obimnim tekstovima i tijesnom roku, izvrsno i na vrijeme preveden tekst! Toplo preporučam!".

Prof.dr.sc. Jadranka Garmaz

"Iznimno zadovoljan uslugom. Odrađeno kvalitetno i u kratkom roku, bez pretjeranog čekanja. Gospođa vrlo ljubazna. Čista petica."

Hrvoje Vučić, igrač KK Alkar

"Projekt je bio hitan i trebalo ga je odraditi u nemogućem vremenskom roku. Hvala što ste nemoguće učinili mogućim (po razumnoj cijeni) i svakako stekli klijenta i za ubuduće. Zadovoljstvo je surađivati s takvim profesionalcima."

Jure Kodžoman, direktor tvrtke Informa Studio

"Der Auftrag, unseren Wohnungskaufvertrag in die deutsche Sprache zu übersetzen, wurde in professionellster Weise durchgeführt. Wir waren mit dem „Preis-Leistungs-Verhältnis" der Dienstleistung durch Frau Romac sehr zufrieden!."

Mag. Gerhard Füßl, trombonist i učitelj glazbe, Oberhofen, Austrija

"Jako sam zadovoljna brzinom i kvalitetom pružene usluge prijevoda. Svakako imate moje preporuke".

Božena Gilić-Kuko, mag.pharm., Ulm, Njemačka

"Iznimno nam je zadovoljstvo surađivati s prevoditeljskom tvrtkom TRADUTTORE. Višegodišnja poslovna suradnja sa direktoricom tvrtke se temelji na kvalitetnim i na vrijeme odrađenim prijevodima. Često smo se našli u situacijama koje su zahtijevale brz prijevod, što je uvijek odrađeno profesionalno i u roku. Definitivno kvalitetan i pouzdan partner!"

Dijana Uvanović, direktorica tvrtke Real Estate Cro

"Već nekoliko godina za potrebe nekih svojih klijenata surađujem sa sadašnjom prevoditeljskom tvrtkom TRADUTTORE. Jako sam zadovoljna kvalitetom usluge i svakako preporučujem!"

Nena Vujević, odvjetnica

"U poslovne svrhe sam trebao prijevod određene dokumentacije, koju sam uz to trebao dostaviti do određenog roka. Sve sam prepustio u ruke tvrtke TRADUTTORE, koja je kompletnu narudžbu odradila besprijekorno: vrhunski prijevod, dostava odredišnoj ustanovi na vrijeme, sve uz pristupačnu cijenu. Iznimno sam zadovoljan, tople preporuke!"

Senad Telalagić, Amsterdam, Nizozemska

„Usluga je brza i provjerena, a poštivanje dogovorenih rokova uvelike pomaže u savladavanju birokratskih zahtjeva. Svakako bih preporučio suradnju!“

Marko Zec, prof. 

„A translator is a reader, an interpreter, and a creator – all in one.“                    Bijay Kumar Das

Pošaljite upit


Kontaktirajte nas

Adresa

Banski prolaz 3
21230 Sinj

Kontakt broj

+385 91 784 0832

Email

info@traduttore-prijevodi.hr

Rad sa klijentima

ponedjeljak - petak: 08:00 - 13:00 h

utorak i četvrtak: 08:00 - 13:00 h i 17:00 - 19:00 h

Zbog trenutne epidemije molimo da radno vrijeme sa strankama provjerite pozivom ili putem maila.