TRADUTTORE PRIJEVODI

Klijenti O Nama

Od samog osnutka tvrtke Industrius d.o.o. i tijekom širenja našeg poslovanja na tržišta Europe i svijeta koristimo prevoditeljske usluge sadašnje tvrtke TRADUTTORE. Nebrojeno puta smo trebali hitne prijevode koji su bili zahtjevni, kako terminološki, tako i vremenski. Prijevode smo uvijek dobivali na vrijeme, odrađene kvalitetno i stručno. Iznimno smo zadovoljni suradnjom te smo sretni što za specijalizirane jezične usluge u tvrtki TRADUTTORE imamo kvalitetnog i pouzdanog dugogodišnjeg partnera.
Milenka Barać
direktorica tvrtke Industrius d.o.o.
Projekt je bio hitan i trebalo ga je odraditi u nemogućem vremenskom roku. Hvala što ste nemoguće učinili mogućim (po razumnoj cijeni) i svakako stekli klijenta i za ubuduće. Zadovoljstvo je surađivati s takvim profesionalcima.
Jure Kodžoman
direktor tvrtke Informa Studio
Iznimno zadovoljan uslugom. Odrađeno kvalitetno i u kratkom roku, bez pretjeranog čekanja. Gospođa vrlo ljubazna. Čista petica.
Hrvoje Vučić
igrač KK Alkar
Der Auftrag, unseren Wohnungskaufvertrag in die deutsche Sprache zu übersetzen, wurde in professionellster Weise durchgeführt. Wir waren mit dem „Preis-Leistungs-Verhältnis der Dienstleistung durch Frau Romac sehr zufrieden!”
Mag. Gerhard Füßl
trombonist i učitelj glazbe, Oberhofen, Austrija
Jako sam zadovoljna brzinom i kvalitetom pružene usluge prijevoda. Svakako imate moje preporuke
Božena Gilić-Kuko
mag.pharm., Ulm, Njemačka
Iznimno nam je zadovoljstvo surađivati s prevoditeljskom tvrtkom TRADUTTORE. Višegodišnja poslovna suradnja sa direktoricom tvrtke se temelji na kvalitetnim i na vrijeme odrađenim prijevodima. Često smo se našli u situacijama koje su zahtijevale brz prijevod, što je uvijek odrađeno profesionalno i u roku. Definitivno kvalitetan i pouzdan partner!
Dijana Uvanović
direktorica tvrtke Real Estate Cro
Profesionalno odrađen posao od prvog kontakta: precizno i na vrijeme dostavljen prijevod. Unatoč zahtjevnim,stručnim i kompliciranim izrazima, obimnim tekstovima i tijesnom roku, izvrsno i na vrijeme preveden tekst! Toplo preporučam!
Prof.dr.sc. Jadranka Garmaz
Već nekoliko godina za potrebe nekih svojih klijenata surađujem sa sadašnjom prevoditeljskom tvrtkom TRADUTTORE. Jako sam zadovoljna kvalitetom usluge i svakako preporučujem!
Nena Vujević
odvjetnica
U poslovne svrhe sam trebao prijevod određene dokumentacije, koju sam uz to trebao dostaviti do određenog roka. Sve sam prepustio u ruke tvrtke TRADUTTORE, koja je kompletnu narudžbu odradila besprijekorno: vrhunski prijevod, dostava odredišnoj ustanovi na vrijeme, sve uz pristupačnu cijenu. Iznimno sam zadovoljan, tople preporuke!
Senad Telalagić
Amsterdam, Nizozemska
Usluga je brza i provjerena, a poštivanje dogovorenih rokova uvelike pomaže u savladavanju birokratskih zahtjeva. Svakako bih preporučio suradnju!
Marko Zec
prof.

Kontaktirajte nas